NEW!!! – ONLINE COUNSELING AND COACHING

More...

25% DISCOUNT + 2 BOOKS FREE !!!
По повод Саемот на книгата од 24-29 април 2012, секој оној што ќе го посети нашиот штанд и ќе ја уплати првата рата за било кој од двата семинари во месец мај(1000 ден.), ќе ги добие на подарок книгите „КОИ СМЕ НИЕ“ и „НЕ ПУШЕТЕ - БИДЕТЕ СРЕЌНИ“!

Next seminar “WHO ARE WE: Be the creator of your own life” starts May 12, 2012 at 10 o’clock::

More...

CONTACT

Нарачајте ја книгата
Нарачајте ја книгата